Snitel de pui cu pesmet
Ingrediente :
- piept de pui dezosat
- faina
- sare si piper
- pesmet
- ou
Snitel de pui cu pesmet
Mod de preparare :
Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu sare, piper si alte condimente.
Treci fiecare feliuta de piept prin faina, ou, iarasi faina apoi ou si la urma prin pesmet.
Le pui la prajit in ulei incins pana capata culoare aurie.
Se poate servi cu cartofi prajiti sau cartofi natur , alaturi de sos de usturoi.
Pofta buna…..
Livia Boicu says
Simplu si bun.
STENCAU DANIELA says
gustos!
Carmen says
bun, bun dar din pacate nu foarte sanatos din simplul fapt ca e prajit. Incercati aceeasi reteta, insa fara a fi prajit, ci pus direct la cuptor intr-o tava, pe hartie de copt. e delicios si asa! e probat 😛