Tochitura de porc cu carnati
Ingrediente tochitura de porc cu carnati:
- un kilogram de carne de porc
- 400 grame de piept de pui
- 500 de grame de carnati ( proaspeti sau afumati )
- 200 grame de bulion
- ulei
- sare si piper dupa gust
- usturoi
- cimbru
Ingrediente mamaliguta:
- 500g malai
- 1l si 1/2 apa
- Sare
Tochitura de porc cu carnati
Mod de preparare tochitura de porc cu carnati :
Taiem carnea de porc si carnea de pui cubulete. Carnatii ii taiem rondele.
Punem carnea intr-o cratita in care am pus ulei, adaugam cimbru , piper si sare dupa gust si lasam carnea sa se rumeneasca putin. Dupa 10 minute adaugam peste carne carnaciorul taiat rondele si amestecam si lasm pe foc sa devina si carnaciorul putin rumeniu.
Intre timp curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt apoi ii adaugam peste carne si carnacior impreuna cu bulionul. Alaturi de tochitura merge forte bine o mamaliguta, un ou ochi si putin patrunjel verde tocat marunt.Pentru mamaliguta intr-o cratita punem 1 l si 1/2 apa cu sare. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul si lasam sa fiarba 30-40 minute.
Va dorim pofta buna
Livia Boicu says
Asta n-am s-o incerc oricat de gustoasa ar fi! 😀
STENCAU DANIELA says
din cauza grasimilor?
Livia Boicu says
Da… am o problema de sanatate si nu pot sa mananc carne, cu atat mai mult sa fie asa de grasa. Ma mai abat eu de la regimul alimentar, dar sufar consecintele chiar si cu carnea de pui la gratar… mai ales ca asta din comert are tot felul de hormoni si antibiotice…
Dar Ii multumesc lui Dumnezeu pt sanatate! 🙂
STENCAU DANIELA says
da abaterile de la regim trebuiesc sa fie mai rare…
STENCAU DANIELA says
si sa alegem produsele cele mai naturale