Papanasi cu smantana si dulceata de visine
Ingrediente:
- 500 grame branza grasa de vaci
- 100 grame zahar
- 2 oua
- 1 lingurita rasa de bicarbonat
- 1 plic zahar vanilat
- 1 varf de cutit de sare
- 200 gr faina
- smantana
- dulceata
Papanasi cu smantana si dulceata de visine
Mod de preparare
Amestecam branza de vaci cu faina, ouale, bicarbonatul, sarea, zaharul pana se obtine se framanta compozitia pana la omogenizare. Impartiti compozitia in bucati pe care le dati prin restul de faina.
Aluatul fiind făcut va apucati sa formati papanasii cu mana data prin faina apoi le gauriti la mijloc cu degetul. Ia prajiti într-o tigaie cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti pana se rumenesc ,dupa care ii scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.
Cei mai buni papanasi sunt cei pe care îi serviti cu dulceata de visine si neaparat cu smantana din belsug 🙂

Lasă un răspuns