Frigarui de pui cu legume
Ingrediente frigarui de pui cu legume :
- piept de pui
- 1 ceapa mare
- rosii
- ciuperci
- sare
- bete de frigarui
Mod de preparare :
Frigarui de pui cu legume
Se spala pieptul de pui si se taie cubulete potrivite, sa nu fie foarte late.
Se taie ceapa in patru si se separa in cate doua foi. Rosiile se taie in jumatate si apoi fiecare la randul ei in felii ceva mai groase. Ciupercile le puteti tai in patru. Se pun apoi ingredientele pe rand pe batul de frigaruie: foile de ceapa, puiul sarat, rosia, ciupercile, ceapa. Lasati o distanta de 2 cm pe ambele capete.
Puneti frigaruile pe gratar si din cand in cand intoarceti-le.
Serviti cu garnitura si salata preferata de dumeavoastra.
Carmen says
O bunatate! Pot fi adaugate si cateva bucatele de ardei gras…un deliciu!
Rybena says
Am stat si eu la pensiunea Casa Magica din Busteni anul trceut in martie 3 zile si mi-au placut si ii recomand! Asa cum ai spus camerele sunt f ok la preturile respective, si mancarea e buna (eu dimineata alegeam branza de burduf, slanina si ceapa rosie), pranzul in jur de 15 ron iar cina tot cam la fel ca pret. Noi daca imi amintesc bine am beneficiat de cazare cu demipensiune la pretul de 100 ron pe noapte (o parte din bani ii puteam folosi pentru masa iar daca depaseam dadeam noi restul). Si la spa am fost 2 seri la rand, intr-una am ales hidromasaj cu plante medicinale ceea ce ai zis si tu iar in alta seara masaj relaxare. A fost foarte fain,merita!