Cordon bleu
Ingrediente cordon bleu :
- piept de pui
- sunca presata
- cascaval
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare, piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Cordon bleu
Bucatile de piept de pui se bat cu ciocanul de carne aplatizandu-se, se condimenteaza cu sare si piper.

Pe fiecare bucata astfel pregatita se pune trei bucatele de sunca si trei bucatele de cascaval:.

Se ruleaza pieptul de pui acoperind sunca si cascavalul. Pentru a sigila umplutura in interior impingem usor capetele pieptului in interior.

Fiecare bucata se da prin faina, apoi prin ouale batute cu putina sare.

Se da prin pesmet, cu grija sa fie foarte bine acoperit si se preseaza usor pesmetul pe bucata de carne, insistand pe margini. Se prajeste in ulei incins si cand este auriu pe ambele parti se scoate din tigaie.

Se poate sevi simplu sau cu orice garnitura doriti.

Va dorim pofta buna 🙂
multumim! arata excelent!